Hello..

Untuk versi bahasa Indonesia, silakan klik lambang bendera Merah Putih di kanan atas layar anda.

Welcome to official page of Penabur International School Tanjung Duren (PIS-TD) where you can find information related with our school’s activities.
You may also want to check our page at Facebook by searching Penabur International School Tanjung Duren or just simply click here.
For updated news, follow our Twitter account @pis_td

Thank you and God Bless You Hallo..

For english version, please click Union Flag (United Kingdom’s flag) icon on the top right of the scree.

Selamat datang di situs resmi Penabur International School Tanjung Duren (PIS-TD) dimana anda dapat menemukan informasi terkait kegiatan skolah kami.

Anda juga dapat mengunjungi halaman Facebook kami dengan mengetikkan Penabur International School Tanjung Duren (PIS-TD) di mesin pencari Facebook atau anda juga bisa klik di sini. Anda juga bisa follow akun Twitter kami di @pis_td untuk berita terbaru.

Akhir kata, terima kasih dan Tuhan Memberkati kita.