On Tuesday, April 23, 2013, the school represented by the Principal, the committee chairman, event coordinator, and 4 students, visiting locations of Sekolah Pondok Domba in Muara Karang, Jakarta to handover the raised fund to Mr. Anggiat and Mr Tarno as representatives of Kawula Peduli Foundation. This donation is raised from auction on Charity Gala Dinner 2013 event.

Thank you for students and teacher who donate their artwork to be auctioned on Charity Gala Dinner 2013 event, and to the parents that bought it. God bless us.

Pada Selasa, 23 April 2013, sekolah diwakili oleh kepala sekolah, ketua panitia, koordinator, serta 4 perwakilan siswa, mengunjungi lokasi Sekolah Pondok Domba di Muara Karang, Jakarta, untuk memberikan sumbangan secara simbolis kepada Bapak Anggiat dan Bapak Tarno selaku perwakilan Yayasan Kawula Peduli. Sumbangan ini adalah hasil lelang karya siswa di Charity Gala Dinner 2013.

Kami mengucapkan terima kasih kepada murid dan guru yang telah menyumbangkan hasil karya seninya untuk dilelang pada acara Charity Gala Dinner 2013 serta kepada orangtua yang telah membelinya. Tuhan memberkati kita semua.